فيجت اسپينر سه پره

فيجت اسپينر سه پره

آموزش آشپزی : طرز تهیه کیک شکلاتی بلژیکی
در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه کیک شکلاتی بلژیکی

لایک اینستا

برای سفارش از فرم تماس با ما استفاده کنید.

آموزش آشپزی : طرز تهیه کیک شکلاتی بلژیکی

آموزش آشپزی : طرز  تهیه کیک شکلاتی بلژیکی

کیک شکلاتی بلژیکی

مواد لازم تهیه کیک شکلاتی بلژیکی

شکلات شیری  ۱۰۰ گرم

شکر قهوه ای  ۱۲۵ گرم

تخم مرغ دو عدد

آرد   ۲۲۵ گرم

جوش شیرین   یک چهارم  قاشق چای خوری

روغن مایع   یک دوم پیمانه

پودر کاکائو ۲۵  گرم

مارمالاد توت فرنگی    دو قاشق سوپ خوری

خامه صبحانه  ۶۰ گرم

شکلات شیری  ۱۵۰ گرم

خامه قنادی ۱۲۵ گرم

شکلات تلخ ۵۰ گرم

طرز  تهیه کیک شکلاتی بلژیکی

*  شکلات شیری را ذوب کنید و کنار بگذارید.
*  تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی هم بزنید؛ سپس روغن مایع را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن همزن را خاموش و شکلات ذوب شده را اضافه کنید.
*  در آخر آرد، جوش شیرین و پودر کاکائو مخلوط شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
*  مواد را داخل دو عدد قالب ۲۰ سانتی متری چرب شده که کاغذ انداخته اید بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.
*  پس از پخت، کیک ها را روی توری فلزی خنک کنید.
*  برای آماده کردن کرم: خامه صبحانه و شکلات شیری را داخل ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا شکلات ذوب شود. ظرف را از بخار آب بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
*  خامه قنادی را فرم دهید و به شکلات و خامه آماده و خنک شده اضافه کنید. در آخر شکلات تلخ را ذوب و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
*  روی یک لایه از کیک مارمالاد توت فرنگی بمالید و کمی از کرم شکلاتی آماده را روی آن صاف کنید سپس لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید. رو و دور تا دور کیک را با کرم شکلاتی بپوشانید و  با میوه تزیین کنید.

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است