فيجت اسپينر سه پره

فيجت اسپينر سه پره

نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهانی
تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را. (حضرت علی علیه‌السلام)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهانی

لایک اینستا

برای سفارش از فرم تماس با ما استفاده کنید.

نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهانی

نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهانی

سرآشپز

جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است. او نکاتی مهم و کلیدی را که هر زن خانه داری باید آنها را بداند، یادآوری کرده است. این نکات را خوب به یاد بسپارید.

 

آب اضافی سبزیجات را بگیرید

 

آب اضافی سبزیجات در یک تابه داغ بخار ایجاد می کند. به عنوان مثال اگر اجازه ندهید اسفناج پس از شستن خشک شود، هنگام تفت دادن آن در تابه بخار ایجاد می شود و اسفناج به جای ترد و براق بودن له و آب پز می شود. علاوه بر این هنگامی که آب سرد با روغن داغ تماس پیدا کند باعث پاشیدن روغن به بیرون ظرف می شود. پس اجازه دهید سبزیجات کاملا خشک و آب آنها گرفته شود.

 

 

مدت مزه دار  کردن گوشت و سبزیجات

تنها یک الی دو ساعت زمان برای مزه دار کردن ماهی و میگو کافی است. در صورتی که چاشنی بسیار ترش و اسیدی باشد، این زمان نباید بیش از ۲۰ دقیقه باشد. ۳۰ دقیقه الی یک ساعت زمان خوبی برای مزه دار کردن سبزیجات است. برای گوشت قرمز و مرغ هرچه این مدت  زمان بیشتر باشد بهتر است و یک شبانه روز خواباندن مواد در چاشنی ها بسیار توصیه می شود.

 

 

سیر را زود اضافه نکنید

سیر در کمتر از یک دقیقه برشته و طلایی می شود. بنابراین آن را نزدیک پایان فرایند پخت اضافه کنید. سیر اسلایس شده نسبت به سیر ریز خردشده دیرتر طلایی و برشته می شود.

 

گوشت پخته را بلافاصله  برش ندهید

هنگامی که گوشت داغ است، رشته های ماهیچه منقبض شده و آب گوشت پخش می شود. اگر گوشت را بلافاصله برش دهید، آب گوشت روی سطح برش می ریزد. اجازه دهید گوشت پس از پخت استراحت کند و کمی خنک شود.
به یاد داشته باشید که هنگام برش دادن استیک و تکه های بزرگ گوشت حتما برخلاف جهت رگه ها و بافت گوشت این کار را انجام دهید.

 

 سوفله

سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر تهیه می شود. سوفله از یک فعل در زبان فرانسه مشتق می شود که به معنای پف کردن و بالا آمدن مواد است. هر سوفله حداقل از دو ماده اصلی تشکیل می شود. یکی پوره و سسی که از کرم و خامه تشکیل می شود و دیگری سفیده تخم مرغ هم زده شده که همان مرنگ یا پفک است.  اگر سوفله غذایی باشد، سیب زمینی، ژامبون، سبزیجات، مرغ و… برای ایجاد تنوع در مزه و طعم به آن افزوده می شود. سوفله را  می توان در انواع ظروف قابل استفاده در فر تهیه کرد ولی به صورت سنتی در ظرف گرد چینی به نام رامکین که کف صاف دارد  ، تهیه و مستقیما سرو می شود.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است