شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

آموزش آشپزی : طرز تهیه کیک زردآلو
ارزش انسان به افکار و باورهای اوست
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه کیک زردآلو

آموزش آشپزی : طرز تهیه کیک زردآلو

آموزش آشپزی : طرز تهیه کیک زردآلو

 

کیک زرد آلو

مواد لازم تهیه کیک زردآلو

 

کره  ۱۰۰ گرم
روغن مایع  یک چهارم لیوان
تخم مرغ  ۳ عدد
آرد  یک لیوان+۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت   ۵ قاشق غذاخوری
شیر ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
شکر دانه ریز  یک چهارم  لیوان
نمک  کمی
وانیل   نصف  قاشق چای خوری
زردآلوی بدون هسته   ۵۰۰ گرم

طرز تهیه کیک زردآلو

 

همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کنید(قالب مناسب قالب گرد ۲۳ یا ۲۵ یا مستطیل  ۲۰ در۳۰ است) آرد، بیکینگ پودر، نمک و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و سه بار الک کنید. زرد آلوها را خُرد کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.  کره و شکر را با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و حجمش دو برابر شود(حدود ۷ دقیقه هم بزنید .) تخم مرغ ها را یکی یکی  اضافه کنید و هر یک را خوب هم بزنید و با تخم مرغ آخر وانیل را هم اضافه کنید. روغن مایع را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه کنید.  دو سوم از مایه کیک را کف قالب پهن کنید و یک لایه زردآلوی خُرد شده را روی مایه کیک بچینید و بعد باقی مانده مایه کیک را روی زردآلوها پخش کنید.سپس به دلخواه تعدادی زردآلوی از وسط نیمه شده را روی کیک بچینید و قالب را برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید ،تا زمانی که خلال دندان از داخل کیک تمیز خارج شود.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است