مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش آشپزی : طرز تهیه کوفته مغزدار
آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه کوفته مغزدار

آموزش آشپزی : طرز تهیه کوفته مغزدار

آموزش آشپزی : طرز تهیه کوفته مغزدار

کوفته مغزدار

مواد لازم تهیه کوفته مغزدار

 

بلغورگندم ۴ لیوان
آرد سمولینا  یک لیوان
آرد  سه چهارم لیوان
رب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپ خوری
رب فلفل  یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ  دوعدد
پودر نعناع، فلفل قرمز و فلفل سیاه  یک قاشق مربا خوری
نمک  به مقدار لازم

مواد داخل کوفته

گوشت چرخ کرده نیمه چرب  یک کیلوگرم
پیاز متوسط  دوعدد
کره ۴ قاشق سوپ خوری
رب گوجه  یک قاشق مربا خوری
نمک و ادویه  به میزان لازم
گردوی خرد شده  یک لیوان

طرز تهیه کوفته مغزدار

 

*  پیاز را با کره سرخ و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را نیز همراه پیاز سرخ کنید  .

*  رب، ادویه ونمک و همچنین گردو را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

*  شعله را خاموش کنید واجازه دهید مواد خنک شود.

*  بلغور ها را با آب ولرم خیس کنید(اگر از شب  خیس کنید بهتراست. )

*  سپس آب اضافه را بگیرید و با سمولینا مخلوط کنید.

*  در ظرف را بگذارید و یک ساعت استراحت بدهید.

*  بعداز یک ساعت تخم مرغ، آرد وادویه ، نمک و رب هارا به مخلوط بلغور اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بیست دقیقه کامل ورز دهید.

*  بعد از ورز دادن ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید .

*  اگر خمیر سفت بود کمی آب اضافه کنید و ورز دهید.

*  کمی از خمیر را بردارید، در دست باز کنید و از مواد میانی کمی وسط خمیر بگذارید و خمیر را ببندید و در روغن سرخ کنید تا جایی که رنگش تغییر کند .

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است