مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش آشپزی : بورک مرغ و فلفل دلمه ای
گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : بورک مرغ و فلفل دلمه ای

آموزش آشپزی : بورک مرغ و فلفل دلمه ای

آموزش آشپزی : بورک مرغ و فلفل دلمه ای

 

بورک مرغ

مواد لازم تهیه بورک مرغ و فلفل دلمه ای

آرد   ۳ پیمانه

مرغ چرخ‌شده   ۳۰۰ گرم

ماست رقیق   یک دوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی   یک قاشق سوپ‎خوری

روغن مایع   ۵ قاشق سوپ‌خوری

جعفری خردشده   یک پیمانه

خمیر ترش   یک قاشق سوپ‌خوری

پنیر پیتزا   دو قاشق سوپ‌خوری

شکر  یک قاشق مرباخوری

فلفل دلمه ای قرمز خردشده   یک دوم پیمانه

آب   یک‌دوم پیمانه

فلفل دلمه ای سبز خردشده   یک دوم پیمانه

نمک   یک قاشق مرباخوری

آویشن ، نمک و فلفل  کمی

آموزش آشپزی : بورک مرغ و فلفل دلمه ای

* فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن و قالب را کمی چرب کنید. در صورت امکان از قالب ۲۳ سانتی‌متری استفاده کنید. آرد را داخل یک کاسه بریزید و نمک را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و وسط آن را با دست گود کنید. حالا در گودی وسط آرد، شکر، پودر خمیر ترش، روغن، ماست و آب را بریزید و شروع به جمع‌کردن خمیر با نوک انگشتان کنید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر خوبی حاصل شود. بعد خمیر را داخل قالب پهن کنید.
* مرغ را در کاسه ای بریزید و به آن جعفری، رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل و پودرآویشن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.
* مواد بالا را روی خمیر کاملا پهن کنید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پایان این مدت ظرف را از فر بیرون آورید و پنیر پیتزا را روی غذا بریزید. ظرف را دوباره به مدت یک دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود. بعد از آب‌شدن پنیر، ظرف را بیرون آورید و غذا را برش بزنید و سرو کنید.
* اگر برای پخت بورک عجله دارید، می‌توانید از خمیر آماده پیتزا استفاده کنید.
* قبل از این که خمیر را داخل قالب پهن کنید، بگذارید یک ساعت در یخچال استراحت کند و به اصطلاح ور بیاید.

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است