شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

آموزش آشپزی : طرز تهیه پکوره
شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه پکوره

آموزش آشپزی : طرز تهیه پکوره

آموزش آشپزی : طرز تهیه پکوره

 

 پکوره

مواد لازم تهیه پکوره

سیب زمینی  – ٣عدد متوسط

پیاز  –  یک عدد متوسط

آرد لـــپــه  – ٣ قاشق غذاخوری

آب –  به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه –  به میزان لازم

جعفری ساطوری شده –  به میزان لازم

تخم گشنیز –  به میزان لازم

آموزش آشپزی : طرز تهیه پکوره
سیب زمینی ها و پیاز را رنده کرده و بعد آرد لپه را اضافه کنید؛ آن قدر آب اضافه کنید تا به  غلظت ماست چکیده برسد.بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید .
در تابه روغن بریزید تا کامل داغ شود وبعد قاشق قاشق مواد را  داخل تابه بریزید وزیر شعله را کم کنید تا مغز آن کاملا پخته شود.

 

 

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

سس مایونز – ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز – یک عدد
سبزیجات معطر- به میزان لازم
لیموترش – یک عدد کوچک
خیار شور- ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل – به میزان لازم

این غذا را می توانید با هر سس دلخواه میل کنید .
*  این نوع غذا در کشور هند سرو می شود.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است