ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه یخمک هندوانه

آموزش آشپزی : طرز تهیه یخمک هندوانه

آموزش آشپزی : طرز تهیه یخمک هندوانه

 

یخمک هندوانه

مواد لازم تهیه یخمک هندوانه

 

شکر-  یک چهارم پیمانه

شیرذرت یا شیرعسل  – نصف پیمانه

آب لیموی تازه – یک چهارم پیمانه

هندوانه خرد شده و بدون هسته – حدود ۴ پیمانه

 

 

 

آموزش آشپزی : طرز تهیه یخمک هندوانه
هندوانه را قاچ کنید و وسط هندوانه را بیرون بیاورید و در یکظرف بریزید مواد دیگر را نیز به هندوانه اضافه کنید و داخل طرف دردار قرار دهید.هر یک ساعت یکبار مواد را با همزن برقی هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید. این کار را  ۴-۵ بار انجام دهید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از خوردن آن را از فریزر بیرون بیاورید.

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است