گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه مربای غنچه گل محمدی

آموزش آشپزی : طرز تهیه مربای غنچه گل محمدی

آموزش آشپزی : طرز تهیه مربای غنچه گل محمدی

 

مربای غنچه گل محمدی

مواد لازم تهیه مربای غنچه گل محمدی

شکر-  ۲لیوان

غنچه گل محمدی – یک لیوان یا ۱۵۰ گرم

آب لیمو-  دوقاشق غذاخوری

آب – دو ونیم لیوان

آموزش آشپزی : طرز تهیه مربای غنچه گل محمدی

 

ابتدا شکر را با آب  مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد.
غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد، آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.

امتیاز 2.00 ( 1 رای )


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است