نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه برشتوک دورنگ

آموزش آشپزی : طرز تهیه برشتوک دورنگ

آموزش آشپزی : طرز تهیه برشتوک دورنگ

برشتوک دورنگ

مواد لازم تهیه برشتوک دورنگ

آرد –  ۲۵۰ گرم

روغن –  ۱۲۵ گرم

پودر قند –  ۱۵۰ گرم

هل –  یک قاشق چای خوری

کاکائو –  ۲ قاشق سوپ خوری

پودر پسته –  برای تزیین

 

آموزش آشپزی : طرز تهیه برشتوک دورنگ
*آرد را به همراه روغن روی شعله ملایم مرتب هم بزنید تا  طلایی شود. سپس از روی حرارت بردارید و پودر قند و هل را به آن اضافه کنید وسپس مقداری از مواد را جدا و کاکائو را با آن کاملا مخلوط کنید.
*از مایه بدون کاکائو داخل ظرف کم عمقی بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید و بعد مواد کاکائو دار را روی آن بریزید  و با قاشق صاف کنید. پس از سرد شدن به شکل دلخواه برش بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.
*اگر برشتوک‌ها  به ظرف چسبید برای جدا کردن آن چند دقیقه ظرف را روی بخار قرار دهید تا جدا شود.
*در صورت تمایل می‌توانید فندق یا گردوی خرد شده یا پودر زنجبیل یا دارچین با آرد مخلوط کنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است