قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه دسر طالبی

آموزش آشپزی : طرز تهیه دسر طالبی

آموزش آشپزی : طرز تهیه دسر طالبی

دسر طالبی

مواد لازم تهیه دسر طالبی

آب طالبی دو لیوان

خامه صبحانه نصف پاکت

ژلاتین دو ق غ

شکر یک دوم لیوان

آب یک سوم لیوان

وانیل کمی

آموزش آشپزی : طرز تهیه دسر طالبی

 

ابتدا ژلاتین را روی اب میپاشیم تا حالت اسفنجی بشه بعد روی بخار آب میزاریم تا حل بشه .طالبی رو پوست کنده خرد میکنیم و داخل مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی میزنیم تا حسابی پوره بشه بعد شکر رو هم میریزیم و دوباره مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل بشه (مقدار شکر این دسر تقریبیه و بستگی به شیرین بودن طالبی کم و زیاد میشه) اگر شکر کاملا حل شد که هیچ در غیر این صورت روی حرارت بذارید تا کمی بجوشه و شکر حل بشه بعد هم بزارید تا خنک بشه .

خامه صبحانه را داخل ظرفی بریزید و خوب بزنید تا یکدست بشه بعد ی مقدار از اب طالبی روی آن بریزید و خوب بزنید وانیل را هم اضافه کنید بعد داخل  پوره طالبی بریزید .ژلاتین آب شده را هم اضافه کنیدو هم بزنید و داخل قالب که کمی چرب شده بریزید وبه مدت شیش ساعت داخل یخچال قراردهید تا خودش رو بگیره..


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است