نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه تاسگیاه (اصفهان)

آموزش آشپزی : طرز تهیه تاسگیاه (اصفهان)

آموزش آشپزی : طرز تهیه تاسگیاه (اصفهان)

تاسگیاه

مواد لازم تهیه تاسگیاه (اصفهان)

بادمجان‌ متوسط – ۲ عدد

کدو متوسط – ۲ عدد

هویج متوسط -‌۲ عدد

سیب زمینی  متوسط-‌۲ عدد

فلفل دلمه ای متوسط – ۲ عدد

گوجه فرنگی متوسط – ۸ عدد

آلوبخارا – ۱۲ عدد

لوبیا چیتی – نصف پیمانه

پیازمتوسط -یک عدد

روغن کنجد ، روغن زیتون -‌ به میزان لازم

نمک ،ادویه کاری ، فلفل و زردچوبه  – ‌به میزان لازم

 

آموزش آشپزی : طرز تهیه تاسگیاه (اصفهان)

 
خواص
استفاده از این غذا برای کسانی که در ارتفاعات یا مکان های سرد زندگی می کنند بیشتر توصیه شده و برای جوانان نیز یک غذای انرژی بخش کامل است .

 
 طرز تهیه
لوبیا را خیس می کنیم و با مقداری زردچوبه و نمک می پزیم .
هویج و سیب زمینی را حلقه حلقه و بخارپز می کنیم .
بادمجان را حلقه حلقه در آ‌ب ولرم و نمک خیس می کنیم سپس آن را آبکش می کنیم و به همراه کدوی حلقه شده تفت می دهیم.
پیاز را با نمک و زردچوبه تفت می دهیم.
فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم .
۴ عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه می کنیم .
آلوبخارا را به همراه همه مواد لایه لایه در ظرف مورد نظر می چینیم .
۴ عدد از گوجه ها را با مقداری آب مخلوط می کنیم و با ادویه به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم تا رنگ بیندازد.
سپس به تمام مواد چیده شده در ظرف اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد .
زمان سرو غذا از روغن زیتون استفاده شود .


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است