هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه اسلایس خرما با رویه شکلاتی

آموزش آشپزی : طرز تهیه اسلایس خرما با رویه شکلاتی

آموزش آشپزی : طرز تهیه اسلایس خرما با رویه شکلاتی

اسلایس خرما

مواد لازم تهیه اسلایس خرما با رویه شکلاتی

خرمای هسته گرفته ۴۰۰گرم

مغزگردو،بادام،پسته،فندق ازهرکدوم ۲۵ گرم

کنجدسفید یک قاشق غذاخوری

بیسکوییت پتی بور ۶عدد پودر شده

خامه صبحانه ۱۰۰گرم

شکلات تخته ای  ۱۰۰گرم

پودرژلاتین یک ق م

اب سرد یک سوم لیوان

آموزش آشپزی : طرز تهیه اسلایس خرما با رویه شکلاتی

درابتدا قالب را سلفون بکشید (من از ظرف پیرکس مستطیلی استفاده کردم)

خرمای هسته گرفته رابه همراه مغزیجات چرخ کنید وکنجدوپودربیسکوییت را اضافه و خوب ورزدهیدتاکاملایکدست شود،موادراکف قالب ریخته وباپشت قاشق کمی چرب خوب صاف کنیدوقالب رادریخچال بگذارید.

در این فاصله خامه رادرون ظرفی ریخته  روی حرارت ملایم یا یک دقیقه در مایکروفر گذاشته همین که کناره های ظرف شروع به حباب زدن کردشکلات خردشده رابیفزایید و هم بزنیدتاشکلات  ذوب شود سس شکلاتیمون امادست و  میزاریم کنار و میریم سراغ ژلاتین .

یک قاشق مرباخوری پودرژلاتین راروی یک سوم لیوان اب میپاشیم و روی حرارت میزاریم تا ژلاتین در اب حل شود و نهایتا به سس شکلاتیمون اضافه میکنیم  ومخلوط میکنیم شکلات رابرروی خرماهاریخته و بمدت دو ساعت دریخچال بگذاریدتاببنددبعدازان به اندازه دلخواه  برش زده و تزیین میکنیم.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است