تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه خرمای نیم بقچه

آموزش آشپزی : طرز تهیه خرمای نیم بقچه

آموزش آشپزی : طرز تهیه خرمای نیم بقچه

 

خرمای نیم بقچه

مواد لازم تهیه خرمای نیم بقچه

شیر- ۱۰۰ گرم

کره -۵۰ گرم

روغن مایع -یک قاشق سوپ خوری

وانیل- یک هشتم قاشق مرباخوری

آرد-۳۰۰  گرم

خرما – ۳۰۰ تا۴۰۰ گرم

گردو  و پسته- به میزان لازم

زعفران دم کرده – یک قاشق سوپ خوری

زرده تخم مرغ – ۲عدد

 

 
آموزش آشپزی : طرز تهیه خرمای نیم بقچه
شیر را روی حرارت قراردهید تا ولرم شود.کره، روغن و وانیل را اضافه و مخلوط کنید و آرد را به تدریج بیفزایید.روی خمیر را بپوشانید و آن را نیم ساعت استراحت دهید.هسته خرما را درآورید و جای آن نصف گردو قراردهید. فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه تنظیم کنید.خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت دو تا سه میلی متر بازکنیدوروی آن مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران بزنید و به صورت مربع های چهار در چهار سانتی متری برش بزنید.
یک عدد خرما وسط خمیر قرار بدهید و از دوطرف، خمیررا تا کنید تا شکل نیم بقچه شود. روی خمیر نیز مخلوط زرده و زعفران بمالید و در سینی چرب شده بچینیدو به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه بگذارید تا بپزد و با کمی پسته تزئین کنید.

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است