عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه آش سبزیجات

آموزش آشپزی : طرز تهیه آش سبزیجات

آموزش آشپزی : طرز تهیه آش سبزیجات

 

آموزش آشپزی : طرز تهیه آش سبزیجات

مواد لازم تهیه آش سبزیجات

هویج – یک عدد

کرفس خردشده – یک پیمانه

کدو – یک عدد

فلفل سبزخردشده – یک پیمانه

لوبیا سبزخردشده – یک پیمانه

پیاز – ۱ تا ۲ عدد

برگ ریحان خردشده – یک پیمانه

تمرهندی  – ۲ تا ۳ قاشق

سبزی آش -‌۲ پیمانه

نمک ، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری – به میزان لازم

روغن زیتون- ‌به میزان لازم

آموزش آشپزی : طرز تهیه آش سبزیجات

 

کرفس را به صورت حلقه های یکسان ، لوبیا را یک سانتی ،‌فلفل سبز و کدو و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم .کرفس و لوبیا سبز را با مقدار بسیار کمی آب به مدت ۲۰ دقیقه آب پز و سپس هویج را اضافه می کنیم.پس از ۱۵ دقیقه کدو و فلفل سبز خرد شده را به همراه نمک ، فلفل ،زردچوبه و زنجبیل اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می پزیم .پیاز را با مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم .برگ ریحان خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم  .سپس به همراه سبزی آش به  بقیه مواد اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه با مقدار آب مناسب می پزیم .تمر هندی را در مقداری آب جوش می ریزیم و هم می زنیم تا از هم جدا شود ، آن را صاف می کنیم و عصاره اش را در آش می ریزیم.اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد .زمان ریختن آش در ظرف مناسب روغن زیتون را هم اضافه می کنیم .

خواص

استفاده از این غذا علاوه بر اینکه تا حد زیادی قند و چربی خون را تنظیم می کند، باعث نشاط و شادابی می شود. دکتر مهدی فهیمی متخصص طب سنتی  ، مصرف این نوع آش را  به افراد مستعد فشارخون و دیابت که در معرض دل پریشی ( افسردگی ) هستند، توصیه می کند .


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است