کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه مسقطى خامه پسته

آموزش آشپزی : طرز تهیه مسقطى خامه پسته

آموزش آشپزی : طرز تهیه مسقطى خامه پسته

مسقطی خامه ای پسته

مواد لازم تهیه مسقطى خامه پسته

نشاسته – ۲۰۰ گرم

شکر – ۲۰۰ گرم

آب – یک لیتر

گلاب – نصف پیمانه

عرق هل – دو قاشق سوپ خوری

خامه – ۱۰۰ گرم

پودر پسته – یک چهارم پیمانه

 

 
آموزش آشپزی : طرز تهیه مسقطى خامه پسته
نشاسته را در آب حل کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود. به آن شکر، گلاب، عرق هل و پودر پسته را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند. سپس از روی حرارت بردارید، خامه را به آن اضافه کنید و در قالب دلخواه بریزید و تا وقتی که کامل خودش را بگیرد، داخل یخچال قرار دهید.
نکته : قبل از اینکه داخل قالب بریزید، قالب را مقدار کمی چرب کنید، با این شیوه وقتی قالب را برمی گردانید، خیلی راحت از داخل قالب جدا خواهد شد. مانند برگرداندن ژله ابتدا کناره های مسقطی را با نوک چاقو از ظرف جدا کنید و سپس داخل ظرف سرو برگردانید.

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است