مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش آشپزی : طرز تهیه حلیم خانگی
عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه حلیم خانگی

آموزش آشپزی : طرز تهیه حلیم خانگی

آموزش آشپزی : طرز تهیه حلیم خانگی

آموزش آشپزی : طرز تهیه حلیم خانگی

مواد لازم تهیه حلیم خانگی

گندم پوست گرفته شده – نیم کیلوگرم

گوشت گردن یا گوشت بوقلمون- نیم کیلوگرم

پیاز- ۲ عدد

آب گوشت –  ۳ لیوان

نمک و دارچین –  به میزان لازم

کره –  ۱۰۰ گرم

آموزش آشپزی : طرز تهیه حلیم خانگی
ابتدا گندم را بشویید و از یک شب قبل آن را خیس کنید و روز بعد آن را بپزید. بهتر است آب گندم‌ها تبخیر شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید.گوشت را با ۲ عدد پیاز بپزید . بعد از پخت حدود ۳ لیوان از آب آن باقی‌مانده باشد.استخوان‌های گوشت را در آورید و آن را ریش ریش کنید. گندم پخته شده را در مخلوط‌کن بریزید و مقداری از آب گوشت را به آن اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط ‌کن را روشن کنید تا گندم‌ها نرم و مایه صافی حاصل شود.

در این مرحله، گندم نرم شده را کم کم به گوشت اضافه کنید و آب گوشت را همراه نمک به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. مجدد روی حرارت قرار دهید و با حرارت کم، مرتب به هم بزنید تا حلیم ته نگیرد.حلیم را در ظرف مناسبی بکشید و کره را ذوب کنید و به همراه دارچین و گوشت و در صورت تمایل شکر و خامه و کنجد روی حلیم بریزید و تزئین کنید.

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است