ضعیف‌الاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت

آموزش آشپزی : طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت

آموزش آشپزی : طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت

 

آموزش آشپزی : طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت

مواد لازم برای ۴ تا ۶ گیلاسی

آرد شیرینی پزی ۲ قاشق سوپخوری

شکر یک دوم پیمانه

نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری

پودر هل ۱ قاشق چایخوری

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۳ لیوان

گلاب یک دوم پیمانه

زعفران دمکرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری

 

 

 

آموزش آشپزی : طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت
آرد و نشاسته با هم الک کنید و در قابلمه مناسبی بریزید سپس شیر را تدریجا اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم بزنید تا از حالت لخته ای خارج شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شکر،پودر هل ،زعفران دمکرده و گلاب را هم اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم بزنید تا مواد پخته و غلیظ شود و به غلظت ماست برسد. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد سپس خامه را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا یکدست شود. فرنی آماده را در گیلاسی یا لیوان مخصوص دسر تقسیم کنید و با پسته یا گردو به دلخواه تزیین کنید. بعد از اینکه به دمای محیط رسیدند در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند سپس سرو کنید.

پیشنهاد: فرنی را میتوانید بدون زعفران هم تهیه کنید یا بعد از آماده شدن مواد را دو قسمت کرده و فقط به یک قسمت از آن زعفران اضافه کنید و لایه لایه در گیلاسی ها ریخته و بین هر لایه پسته یا گردوی خرد شده بریزید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است