آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه بامیه

آموزش آشپزی : طرز تهیه بامیه

آموزش آشپزی : طرز تهیه بامیه

آموزش آشپزی : طرز تهیه بامیه

مواد لازم

ارد۲۰۰گرم

اب۳۰۰ گرم

تخم مرغ سه یا چهار عدد اگر تخم مرغتون کوچک بود ۴ تا

روغن جامد یا کره ۱ ق سوپخوری

شربت زعفرانی ۱ ق چایخوری

آموزش آشپزی : طرز تهیه بامیه

ابتدا آب و کره و شربت رو داخل قابلمه ریخته تا بجوش اید سپس ارد رو یکباره داخل اب ریخته و هم بزنید خمیر یک تکه ای بدست میاید که با شعله کم مدام هم بزنید تا خمیر بپزد نهایتا ۵ دقیقه سپس به خمیر اجازه دهید در محیط اشپزخانه سرد شود پس از ان تخم مرغها را دانه دانه درونش شکسته و هم بزنید بعد از افزودن هر تخم مرغ با همزن برقی بزنید خمیر چسبناکی بدست میاید که داخل قیف با ماسوره ریخته و در روغن ریخته فرم دلخواه بدهید و سرخ کنید .

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر ۵۰۰ گرم

اب ۱۷۰ گرم

اب لیمو ۲ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری

گلاب دو قاشق سوپ خوری

 

 

 

ظرز تهیه شربت
اب و شکر را در قابلمه ای ریخته با شعله ملایم تا شکر در اب حل شدابلیمو را افزوده پس از ۵ دقیقه گلاب و زعفران را بیفزایید و زیر شعله را خاموش کنید
دمای شربت موقع ریختن بامیه باید حدود ۵۰ درجه باشه نه خیلی سرد و نه داغ .بامیه های داغ را که از روغن میکشید فورا داخل شربت ریخته پس از ۴ دقیقه از شربت بکشید و در صافی بگذارید تا شربت اضافه ان گرفته شود و سپس نوش جان.

تاکنون 2 نظر ثبت شده است.

  1. آموزش زولبیا رو هم بذارید
    ممنون


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است