امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه پودینگ شاه توت

آموزش آشپزی : طرز تهیه پودینگ شاه توت

آموزش آشپزی : طرز تهیه پودینگ شاه توت

آموزش آشپزی طرز تهیه پودینگ شاه توت

مواد لازم برای تهیه پودینگ شاه توت 

۱ لیتر شیر سرد

۱ لیوان شکر یا کمتر

۱ فنجان قهوه خوری، آرد برنج (اگه دوس ندارین با آرد معمولی جایگزین کنین)

۵ گرم وانیل شکری (شکر دار)

۱ فنجان قهوه خوری، نشاسته گندم یا ذرت

۲ عدد بیسکوییت بادامی(پودر شده)

۳۰۰ گرم شاه توت

۲ قاشق غذاخوری شکر

 

آموزش آشپزی : طرز تهیه پودینگ شاه توت

 

ساقه های شاهتوت هارو تمیز کنین، داخل مخلوط کن، خوب مخلوط کنین و سپس داخل قابلمه بریزین و ۲ قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنین و ۲-۳ دقیقه بجوشونین و از الک رد کنین خوب.سپس شیر، نشاسته، آرد و شکر رو مخلوط کنین تا نشاسته حل شه، سپس داخل قابلمه بریزین و آب شاهتوتی که آماده کردین رو اضافه کنین و مدام هم بزنین و بپزین، بعد که غلیظ شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین.پودینگ رو داخل ظرف های سرو بریزین، بعد پودر بیسکوییت بعد بازم پودینگ بریزین و با باقیمانده پودر بیسکوییت و شاهتوت تزیین کنین.حداقل ۲ ساعت بزارین یخچال.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است