عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه املت تونسی

آموزش آشپزی : طرز تهیه املت تونسی

طرز تهیه املت تونسی  

آموزش آشپزی : طرز تهیه املت تونسی

مواد لازم املت تونسی 

چیلی یا فلفل قرمز خرد شده بدون تخمه – یک عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده – یک عدد کوچک
سیر له شده – ۴ حبه
پیاز خرد شده – یک عدد
پودر زیره سبز یا سیاه – یک قاشق چای خوری
روغن زیتون – به میزان لازم
تخم گشنیز ساییده شده –  نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل – کمی
گوجه فرنگی پوره شده – ۵ عدد
تخم مرغ –  ۳ تا ۴ عدد
پنیر سفید ( فتا ) خرد شده –  ۱۵۰ گرم
گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز خرد شده  – کمی برای تزیین

آموزش آشپزی : طرز تهیه املت تونسی

روغن یا کره را گرم کنید و پیاز و فلفل ها را به آن اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا روی حرارت نرم شود . هراز گاهی هم بزنید تا حرارت به همه جا برسد .سیر، زیره، گشنیز، جعفری،نمک و فلفل را اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شود و بپزد .گوجه فرنگی ها را اضافه کنید . بگذارید تا گوجه ها کاملا نرم و آب خوراک کاملا کشیده و غلیظ شود .در وسط خوراک چند گودی ایجاد کنید و داخل آن تخم مرغ ها را بشکنید تا سفیده ها بسته شود .تکه های پنیرو سبزی خرد شده را اضافه کنید . پس از مخلوط شدن در بشقاب مورد نظر بکشید و با نان تازه سرو کنید .


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است