انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت

آموزش آشپزی : طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت

آموزش آشپزی : طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت

آموزش آشپزی : طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت

مواد لازم  ناگت مرغ و ذرت

سینه پخته مرغ – ۲ عدد
ذرت –  نصف لیوان
خامه – نصف لیوان
شیر – یک لیوان
پیاز – یک عدد
تخم مرغ – ۲ عدد
برنج پخته- یک لیوان
کره – ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری و آرد سفید  – به مقدار لازم
نمک و فلفل  – به مقدار لازم

 

 

 

آموزش آشپزی : طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت

 

سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید ، پیاز را با کره تفت دهید تا نرم شود سپس ۷ قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه و کمی مخلوط کنید تا مواد جذب هم شود. سپس از روی حرارت بردارید.مخلوط شیر و خامه را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا زمانی که کرمی و غلیظ شود؛ سپس مخلوط پیاز سرخ شده با آرد و کره ، تکه های مرغ ، برنج پخته ، ذرت پخته یا کنسروی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید ، مخلوط را داخل ظرف در بسته به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.پس از این که مایه ناگت سرد شد، مواد را از یخچال خارج کنید ، تکه هایی را از مایه ناگت بردارید و کف دستتان حالت دهید و گرد کنید (دستتان را مرطوب کنید ). تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند سپس به نوبت ناگت ها را داخل آرد سفید و تخم مرغ هم بزنید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری یا خرده نان بغلتانید تا تمام سطح ناگت ها به آرد آغشته شود. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، ناگت ها را داخل روغن داغ قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شود؛ سپس ناگت های آماده را داخل ظرف قرار دهید و به همراه سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری که تمایل دارید، سرو کنید .


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است