بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه سوپ مناسب فصل بهار

طرز تهیه سوپ مناسب فصل بهار

طرز تهیه سوپ مناسب فصل بهار

طرز تهیه سوپ مناسب فصل بهار

دستیار تخصصی طب سنتی ایران، با اشاره به طرز تهیه سوپی ساده و مناسب فصل بهار برای پاکسازی بدن از مواد زائد گفت: بهتر است در فصل بهار از غذاهای سبک مانند سوپ‌ بهره برد چرا که مصرف سوپ‌ در فصل بهار کبد را پاکسازی و به سلامت بدن کمک می‌کند.
به گزارش پویا، محمد علی زارعیان درباره تدابیر پاکسازی بدن در فصل بهار اظهار کرد: بهار فصل کم‌خوری است و  پرخوری در بهار زمینه‌ساز بیماری‌های آزاردهنده و عود بیماری های خفته است. شربت آبلیمو و “موهیتو” نوشیدنی‌های  مناسب برای فصل بهار است.
بهار فصل نوشیدن سکنجبین است و بهتر است جرعه‌جرعه نوشیده شود، البته مخلوط کردن سکنجبین  با آبجوش و خوردن ناشتای آن اثرات مفیدی برای بدن دارد.این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: بهتر است در فصل بهار از غذاهای سبک مانند سوپ‌ بهره برد. در ادامه، به طرز تهیه سوپی مفید برای پاکسازی بدن در این فصل اشاره می شود.

 

 

مواد لازم برای تهیه سوپ

جو پوست‌کنده -یک پیمانه
جعفری- یک پیمانه
گشنیز -یک پیمانه
رب انار شیرین- یک قاشق غذاخوری
رب انار ترش یا آبلیمو- یک قاشق غذاخوری
هویج متوسط- ۲ عدد
روغن زیتون- یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل- به‌میزان لازم
زعفران-  کمی

 
این سوپ یک ترکیب ساده ولی پرفایده برای پاکسازی کبد است. ترکیبات آن مواد باقی مانده در مجاری کبدی را به‌سمت مجاری خروجی سوق می‌دهد.از این سوپ می توانید روزی ۲ تا ۳ پیاله مصرف کنید. همراه با این سوپ نان مصرف نکنید و ۲ ساعت قبل تا ۲ ساعت بعد از آن نیز چیزی نخورید؛ ترجیحاً گوشت یا آب‌گوشت به آن اضافه نکنید اما اگر آب‌گوشت اضافه کردید، پیاز یا زردچوبه فراموش نشود.

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است