خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه توپک زیتون پنیری

طرز تهیه توپک زیتون پنیری

طرز تهیه توپک زیتون پنیری

 

طرز تهیه توپک زیتون پنیری

مواد لازم برای ۲۰ نفر

پنیر چدار رنده شده –  ۲ فنجان
آرد ساده –  یک ویک چهارم  فنجان
کره آب شده –  نصف فنجان
زیتون بدون هسته –  ۴۸ عدد
 

طرز تهیه توپک زیتون پنیری  

آرد و پنیر را در کاسه بزرگی بریزید و کره آب شده را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.اگر خمیر بیش از حد خشک است ، آن را با دست مخلوط کنید. یک قاشق چای خوری از خمیر را درکف دستتان باز کنید و یک زیتون وسط آن قرار دهید. سپس دور زیتون را با خمیر بپوشانید و یک توپ کوچک درست کنید.به همین ترتیب توپک های زیتون را آماده کنید و کف سینی فر بچینید. سپس روی سینی را بپوشانید و آن را حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. توپک های زیتون پنیری را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن برشته و طلایی شود.سپس سینی را خارج کنید. توپک های خوشمزه را همراه با سس دلخواه نوش جان کنید.

نکته : به جای پنیر چدار می توانید از پنیر  پیتزا نیز استفاده کنید.

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است