عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه کیک سیب شنی

طرز تهیه کیک سیب شنی

طرز تهیه کیک سیب شنی  

 

طرز تهیه کیک سیب شنی

مواد لازم تهیه کیک سیب شنی 

تخم مرغ –  ۲ عدد
بکینگ پودر –  یک قاشق غذاخوری
وانیل –  کمی
نمک –  نصف قاشق چای خوری
شیر – یک پیمانه
آرد –  یک ونیم پیمانه
شکر- سه چهارم پیمانه
سیب – ۲ عدد
کره – ١٠٠ گرم
 برای مواد شنی روی کیک :
کره  – ۵۰ گرم
پودر نارگیل – ١٠٠گرم
پودر قند –  نصف پیمانه
پودر دارچین –  یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه کیک سیب شنی

سیب ها را نگینی خرد می کنیم و به آن ها  شکر می زنیم و ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرارمی دهیم .شکر و کره هم دما با محیط را  با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست و کشدار شود. تخم مرغ ها را یکی یکی  اضافه می کنیم وهم می زنیم. نمک و نصف شیر را اضافه می کنیم و با همزن دودقیقه هم می زنیم.آرد، بکینگ پودر ووانیل را که از قبل الک کردیم و شیر باقی مانده را هم اضافه و با همزن مخلوط می کنیم. تا مواد یکدست شود .کف قالب را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخل قالب می ریزیم و روی مواد را صاف می کنیم .سیب ها را داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه کشیده شودو بعد روی مواد کیک را با سیب  می پوشانیم .

رویه کیک :  کره را با پودر نارگیل، پودرقند و دارچین مخلوط می کنیم. با انگشتان دست مواد را به شکل خرده نان در می آوریم و روی سیب ها می ریزیم .کیک را در فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت ٤٠ تا ٤٥دقیقه  با درجه حرارت ٨٠می پزیم .

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است