گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه دسرپان اسپانیا

طرز تهیه دسرپان اسپانیا

طرز تهیه دسرپان اسپانیا  

طرز تهیه دسرپان اسپانیا

 

مواد لازم دسرپان اسپانیا  

 

 

 آرد – یک چهارم فنجان

نشاسته ذرت – یک چهارم قاشق غذاخوری

شکر – نصف پیمانه

شیر – دو  پیمانه

تخم مرغ – یک عدد

پودر کاکائو – یک قاشق غذاخوری

وانیل – یک چهارم قاشق چای خوری

کره – ۲۵ گرم

بیسکویت پتی بور – یک بسته

گردوی خرد شده و موز –  به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه دسرپان اسپانیا  

 

اول تخم مرغ و شکر را خوب هم می زنیم .بعد در قابلمه یک و نیم لیوان شیر می ریزیم وروی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود.بقیه شیر را با نشاسته مخلوط و به بقیه مواد قابلمه اضافه می کنیم .آرد را الک می کنیم و داخل شیر می ریزیم .مواد را روی حرارت ملایم هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد.  در ادامه کره را اضافه می کنیم.برای سرو یک لایه بیسکویت، یک لایه پودینگ، موزو گردو، دوباره بیسکویت و پودینگ و… را روی هم می گذاریم تا ظرف پر شود.دسر را ۵ تا ۷ ساعت  دریخچال می گذاریم.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است