آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد، آزادی خود ماه است كه او را پایبند می كند.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش طرز تهیه بیسکوئیت نارگیلی

آموزش طرز تهیه بیسکوئیت نارگیلی

آموزش طرز تهیه بیسکوئیت نارگیلی

 

آموزش طرز تهیه بیسکوئیت نارگیلی

مواد لازم تهیه بیسکوئیت نارگیلی
 

 

کره : ۱۰۰گرم

پودرقند: ۱۰۰گرم

آرد: ۲۰۰گرم

تخم مرغ : ۱عدد

پودرنارگیل: ۵۰گرم

اسانس وانیل چندقطره

 

 

 

 طرز تهیه بیسکوئیت نارگیلی

ابتدا کره وپودرقند را باهم میکس میکنیم بعد تخم مرغ را به همراه اسانس وانیل اضافه میکنیم وهم میزنیم بعد پودر نارگیل را اضافه میکنیم وهم میزنیم ودرانتها آرد را کم کم اضافه وهم میزنیم تا خمیر لطیفی بدست آید, سطح کار را آردپاشی میکنیم وخمیر را با وردنه پهن میکنیم وکمی پودر نارگیل وشکر باهم مخلوط میکنیم وروی خمیر می پاشیم یا به صورت مربع یا مستطیل برش میزنیم ویا به دلخواه قالب میزنیم ودر سینی فر قرار میدیم با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۱۵دقیقه تا بپزد.وبعد به دلخواه تزیین کنید.امیدوارم دوستان گلم این شیرینی ساده و ترد وخوشمزه را درست کنید ولذت ببرید.

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است