مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش طرز تهیه کیک كشمشی
شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش طرز تهیه کیک كشمشی

آموزش طرز تهیه کیک كشمشی

 

آموزش طرز تهیه کیک كشمشی

 

آموزش طرز تهیه کیک كشمشی

مواد لازم تهیه کیک كشمشی

 

تخم مرغ ۵عدد

شیر ولرم ۱لیوان سرخالی

شکر ۱لیوان

روغن مایع نصف لیوان

آرد ۲لیوان ونیم

بیکینگ پودر ۱ق غ

وانیل نصف ق چ

نمک یک پنس

کشمش نصف لیوان

پودر هل یک ق.چ سرخالی

(یک لیوان دسته دار فرانسه آرد ،از یک پیمانه استاندارد یک بند انگشت بیشتره)

 

 

طرز تهيه کیک كشمشی

فر و با دمای صدوهشتاد گرم کنید،زرده و سفیده رو جدا کنید،سفیده رو با دور تند بزنید تا فرم بگیره،بعد نیمی از شکر و حین همـزدن کم کم اضافه کنید تا سفیده سفت بشه،بعد بذاریدش یخچال،زرده رو با وانیل و پودر هل و شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه،حدود سه دقیقه،بعد روغن و اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید،بعد شیر گرم،هم بزنید.آرد را با بیکینگ پودر ونمک الک کرده ،هربار که آرد و به زرده اضافه میکنید ،سفیده هم بریزید و با هم مخلوط کنید خیلی آروم با لیسک یا قاشق چوبی به صورت دورانی و تو یک جهت هم بزنید،مرحله آخر کشمشهارو که به یک ق.غ آرد آغشته کردید بهش اضافه کنید،حتما به ارد آغشته کنید تا کشمشها ته کیک نره،بریزید تو قالب قطر بیست و چهار ،دیواره هشت سانتی که کف و دیواره ش و چرب کردید و کاغذ روغنی انداختید،حدود دوسوم قالب و مواد کیک میگیره،به اندازه یک سوم هم کیک پف میکنه.میذارید تو فر ،طبقه وسط ،به مدت پنجاه دقیقه تا روی کیک هم طلایی بشه،درجه فرها متفاوته،ممکنه زمان بیشتری یا کمتری ببره،یک سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون اومد کاملا پخته.

این کیک موادش زیاده و مسلما خوش قد و بالا میشه و انتخاب قالب مناسب هم تو ارتفاع کیک مهمه.در آخر هم خوب مخلوط کردن مواد و خوب فرم دادن سفیده و (تجربه )که حکم اصلی و داره.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است