مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

قطاب سرخ کردنی
ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » قطاب سرخ کردنی

قطاب سرخ کردنی

قطاب سرخ کردنی

 

قطاب سرخ کردنی

 

 

مواد لازم تهیه قطاب سرخ کردنی

كره  ٨٠ گرم

شير كمي بيشتر از نصف ليوان

بكينگ پودر نوك قاشق چايخوري

ارد به ميزان لازم

مواد داخل قطاب  (مغز اجيل خرد شده. يك ليوان پودر شكر. نصف ليوان هل و ميخك )

روغن مايع و پودر قند به ميزان لازم

 

 

طرز تهیه

كره نرم و شير را خوب بزنيد تا كاملا تركيب شوند ،بكينگ پودر را ريخته و ارد را كم كم افزوده تا خمير لطيفي كه بدست نچسبد به دست ايد ، مواد داخل را با هم در ظرفي مخلوط كنيد و در صورت تمايل مقداري گلاب اضافه كنيد تا يكم حالت چسبندگي پيدا كنند ، خمير را به گلوله هاي كوچك يك اندازه تقسيم كنيد سپس در دست يا به كمك وردنه خيلي نازك باز كرده و از مواد اجيلي مقداري داخلش گذاشته و خمير را ببنديد ،(در صورت تمايل ميتوان از قالب قطاب استفاده كرد ،ولي من قطاب سرخ شدني رو گرد ترجيح ميدم تا شكلش متفاوت از قطاب فر باشه )سپس در روغن فراوان سرخ كنيد ،بعد از سرد شدن در پودر قند بغلطانيد ،مغز مورد استفاده سليقه اي هست من از تركيب مغز گردو ،فندق و پسته استفاده كردم

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است