مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » گل کلم کبابی

گل کلم کبابی

 گل کلم کبابی

مواد لازم  گل کلم کبابی

گل کلم خرد شده – یک عدد متوسط

روغن زیتون – دو قاشق غذاخوری

زردچوبه – یک قاشق چای خوری

نمک – یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه – یک چهارم قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه گل کلم کبابی

 فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. گل کلم های خرد شده را داخل سینی فر بریزید، به طوری که کمی بین آن ها فاصله باشد. اگر لازم بود می توانید از دو سینی فراستفاده کنید.

روغن زیتون، زردچوبه، نمک و فلفل را درظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید. سپس مایه را روی گل کلم ها بریزید. با چنگال یا با دست گل کلم ها را زیر و رو کنید تا کاملا به مایه آغشته شود.

سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است قرار دهید. در اواسط پخت سینی را بچرخانید تا  گل کلم ها یکسان برشته شود. این گل کلم های کبابی خوشمزه را با سس دلخواه میل کنید.

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است