مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

پیتزا میگو
آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » پیتزا میگو

پیتزا میگو

 

 

پیتزا میگو

 

مواد اولیه پیتزا میگو

 

۲ عددگوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون  

۱/۲ قاشق چای خوری شکر

به مقدار لازم پودر آویشن

  ۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر

به مقدار لازم نمک

به مقدار لازم فلفل

به مقدار لازم ریحان

۱۵۰ گرم میگو  

۳ عددقارچ

۱  عددفلفل دلمه ای

به مقدار لازم پنیر پیتزا

به مقدار لازم پنیر موتزارلا

خمیر پیتزا ۲ چانه

 

 

طرز تهیه پیتزا میگو

 

برای تهیه سس؛ گوجه فرنگی را رنده کرده و درون کاسه ای به همراه رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، شکر، پودر آویشن، پودر سیر، ریحان خشک، نمک و فلفل مخلوط نمایید.خمیر پیتزا را بر روی سطح کار قرار داده و با کمک وردنه باز کنید و از سس گوجه فرنگی بر روی آن ریخته و خوب پهن نمایید.میگو ها را پاک کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس بر روی سس بچینید.قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد نمایید و لا به لای میگو ها بچینید. فلفل دلمه ای خرد شده را روی مواد بریزید و در صورت تمایل روی مواد کمی پودر آویشن بپاشید و با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید و بنا به سلیقه خودتان با گوجه گیلاسی و جعفری خرد شده تزیین نمایید.پیتزا را درون فر گذاشته و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. می توانید اواخر پخت گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی شود. پس از پخت برش بزنید و سرو کنید.

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است