شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

طرز تهیه موس انار
هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه موس انار

طرز تهیه موس انار

موس انار  

 

موس انار

مواد لازم

سفیده تخم مرغ –  ۲ عدد

پودر قند –  ۴۰ گرم

پنیر خامه ای –  ۱۰۰ گرم

خامه –  ۱۰۰ گرم

آب انار –  ۳ قاشق غذاخوری

انار –  یک عدد

 

 

 

 طرز تهیه موس انار

 

ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار می دهیم.سپس سفیده را جدا می کنیم و با همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا حالت اسفنجی پیدا کند و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم . پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس خیلی آرام آن ها را به سفیده اضافه و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا پف آن نخوابد.روی مواد را با یک لایه سلفون کاملا می پوشانیم و برای یک ساعت در یخچال می گذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو می ریزیم و موس را اضافه می کنیم و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو می کنیم.

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است