شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

طرز تهیه شیرین پلو
اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو

 

طرز تهیه شیرین پلو

مواد لازم

 مرغ یا گوشت  گوسفند بدون استخوان پخته شده –  ۸۰۰ گرم

 پیاز متوسط –  ۲ عدد

 برنج –  ۷۵۰ گرم

 کره – ۱۰۰ گرم

 خلال بادام –  ۱ پیمانه

 خلال پسته –  ۱ پیمانه

 خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک –  سه چهارم پیمانه

 زعفران  ساییده-  یک قاشق چای خوری

 شکر –  یک ونیم پیمانه

 آب –  ۲ پیمانه

 نمک و روغن –  به میزان لازم

 

 
 طرز تهیه
 

ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب بجوشانید و آن را به مدت ۶ ساعت در آب خنک قرار دهید و دو بار آب آن را عوض کنید  تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کنید و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج را به شربت حاصل اضافه کنید.ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را بردارید و بگذارید خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید.پیازها را خرد کنید و در ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه و کمی دو طرف آن را سرخ کنید.نمک، فلفل و ۵۰ گرم ازکره  رابه همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کنید و بگذارید تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند، مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا کنید.برنج خیس شده را مانند پلوی ساده تهیه و آبکش کنید، روغن رادر کف دیگ بریزید و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بپوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.باقی مانده برنج را روی مواد بریزید و باقی مانده کره را آب کنید و به همراه آب مرغ باقی مانده و زعفران روی آن بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس بکشید  و روی آن را با یک برنج زعفرانی بپوشانید و با باقی مانده خلال ها تزئین کنید. در صورت تمایل می توانیدکمی ازدارچین و زرشک استفاده کنید.
 

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است