شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

خطرات فویل‌های آلومینیمی
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » سلامت و پزشکی » خطرات فویل‌های آلومینیمی

خطرات فویل‌های آلومینیمی

از فویل‌های آلومینیمی کمتر استفاده کنید

 

خطرات فویل‌های آلومینیمی

 

فویل‌های آلومینیمی بسیار پرکاربرد است و بیشتر خانواده‌ها به منظور مغز پخت و خوش‌طعم شدن غذاهای گوشتی همچون مرغ، ماهی و گوشت، آن را درون فویل می‌پیچند و در فر حرارت می‌دهند. بیشتر رستوران‌ها و اغذیه ‌فروشی‌ها هم برای گرم نگه داشتن غذاهای مختلف به عنوان محافظ از آن استفاده می‌کنند.امروزه استفاده از ظروف یکبار مصرف آلومینیمی در آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها به منظور بسته‌ بندی و جابه‌جایی غذا از مکانی به مکان دیگر نیز متداول شده است. غافل از این که همین فویل‌ها و ظروف یکبار مصرف آلومینیمی خطراتی دارد که می‌تواند در طولانی مدت سبب بروز عوارض و مشکلاتی شود.برخی فویل‌ها و ظروف آلومینیمی به ویژه  انواع بی نام و نشان آن دارای مقادیری سرب است که موجب آلودگی مواد غذایی می شود.هنگام تولید این فویل‌ها، آلومینیم در مسیر ریل مانندی نازک می شود و برای تسهیل حرکت آن از روغن‌های صنعتی چرب که حاوی ترکیبات سرب‌دار است،  استفاده می‌شود و در اغلب موارد چون پاکسازی آن از روی ورقه‌های آلومینیم هزینه بالایی به همراه دارد، برخی کارخانه‌های غیرمتعهد از پاکسازی آن خودداری می‌کنند.انباشت تدریجی سرب در بدن در درازمدت، بیشترین آسیب را روی کودکان زیر شش سال و به طور جدی‌تر کودکان زیر سه سال می گذارد و باعث کوتاه قدی و توقف رشد آن ها می‌شود.در بزرگسالان نیز می‌تواند باعث مشکلات گوارشی و آسیب دیدگی کلیه‌ها شود. یکی دیگر از عوارض فویل‌های آلومینیمی، اکسید آلومینیمی است که از طریق این فلز و بر سطح آن تولید می‌شود و مجاورت با غذا، باعث افزایش بار شیمیایی و آلوده شدن آن می شود.

 

 

غذا را درون فویل حرارت ندهید

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد پیچیدن مواد گوشتی در داخل فویل‌ و قرار دادن آن در مجاورت حرارت فر، امکان انتقال ترکیبات سمی این فویل را به درون مواد غذایی افزایش می‌دهد و این فعل و انفعالات شیمیایی زمانی خطرناک تر می‌شود که سطح گوشت یا غذا با مقداری آبلیمو، رب، سرکه یا حتی ماست اسیدی شده باشد که در این صورت سرعت انتقال ترکیبات سمی آلومینیم به ماده غذایی دو چندان خواهد شد.

 

 

آثار مخرب آلومینیم و اکسید آن بر بدن

نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می دهد بر اثر ورود یون یا اکسید آلومینیم به بدن، اختلالاتی در سیستم عصبی مرکزی و حافظه ایجاد می‌شود که می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد.در ضمن این فلز با ایجاد اختلال در متابولیسم استخوان، خطر پوکی استخوان را افزایش می دهد و موجب افزایش سمیت کبدی و کلیوی و همچنین تجمع آلومینیم در مفاصل و ایجاد آرتریت می‌شود البته باید دانست که آلومینیم در طولانی مدت اثرات سوء می‌گذارد و اغلب، عامل اصلی بروز این عوارض و بیماری‌ها در افراد ناشناخته می‌ماند.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است