شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

طرز تهیه سالمون کبابی
هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه سالمون کبابی

طرز تهیه سالمون کبابی

سالمون کبابی

 

طرز تهیه سالمون کبابی

مواد لازم

    روغن زیتون – یک پیمانه
    پیازچه – ۷۰۰ گرم
    نمک  -به میزان لازم
    فلفل سیاه – به میزان لازم
    ماهی سالمون – یک عدد
    برگ نعناع – ۲ پیمانه
    بادام – ۲ قاشق غذاخوری
    لیمو  –  ۲ عدد
 

 

طرز تهیه سالمون کبابی
 

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.سینی فر را با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.پیازچه ها را در سینی بریزید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بپاشید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید وبرای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پیازچه ها طلایی رنگ شود.
بعد از این مدت، آن را از فر خارج کنید. حرارت را به ۱۶۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید. بگذارید تا پیازچه ها خنک شود و سپس آن ها را به یک سینی فر منتقل کنید.ماهی سالمون را روی پیازچه ها بگذارید، روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید. آن را حدود ۲۰ دقیقه در طبقه پایین فر بگذارید تا مغز پخت شود.برای تهیه سس پستو، نصف پیمانه روغن زیتون باقی مانده را با برگ های نعناع، بادام، نصف قاشق چای خوری نمک و نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه در غذاساز بریزید و آن قدر هم بزنید تا یکدست شود. ماهی و پیازچه ها را از فر خارج کنید، با احتیاط آن را در ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید.
 آن را با برش های لیمو و سس پستوی نعناع میل کنید.( در دستور این غذا از گیاه کاپاریس یا کبر هم استفاده شده است که در صورت تمایل  می توانید  کمی از پودر آن را به سس پستو اضافه کنید.)


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است