فيجت اسپينر سه پره

فيجت اسپينر سه پره

طرز تهیه دمی بلغور جو
دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه دمی بلغور جو

لایک اینستا

برای سفارش از فرم تماس با ما استفاده کنید.

طرز تهیه دمی بلغور جو

طرز تهیه دمی بلغور جو

 

دمی بلغور جو 

 

مواد لازم دمی بلغور جو

 

بلغور جو- ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود – ۱۵۰  گرم
آب – یک لیتر
عدس –  ۷۰ گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و  اسفناج) –  ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین –  به میزان لازم
پیاز داغ –  ۲ قاشق غذاخوری
نعناع –  یک قاشق غذاخوری
برنج –  ۱۰۰ گرم
ماست چکیده –  به میزان لازم( برای تزئین )

 

طرز تهیه

 

 بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب خیس کنید.آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی آن  گرفته شود. یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.آب که جوش آمد، شعله را کم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد شده اضافه کنید تا حبوبات بپزد. ادویه، پیاز داغ و نعناع داغ را بیفزایید. هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین کنید.(دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می شود.)

 

 

امتیاز 5.00 ( 1 رای )


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است