مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه دمی بلغور جو
آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه دمی بلغور جو

طرز تهیه دمی بلغور جو

طرز تهیه دمی بلغور جو

 

دمی بلغور جو 

 

مواد لازم دمی بلغور جو

 

بلغور جو- ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود – ۱۵۰  گرم
آب – یک لیتر
عدس –  ۷۰ گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و  اسفناج) –  ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین –  به میزان لازم
پیاز داغ –  ۲ قاشق غذاخوری
نعناع –  یک قاشق غذاخوری
برنج –  ۱۰۰ گرم
ماست چکیده –  به میزان لازم( برای تزئین )

 

طرز تهیه

 

 بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب خیس کنید.آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی آن  گرفته شود. یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.آب که جوش آمد، شعله را کم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد شده اضافه کنید تا حبوبات بپزد. ادویه، پیاز داغ و نعناع داغ را بیفزایید. هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین کنید.(دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می شود.)

 

 

امتیاز 5.00 ( 1 رای )


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است