مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه کیک گل محمدی
حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه کیک گل محمدی

طرز تهیه کیک گل محمدی

 طرز تهیه کیک گل محمدی

 

 طرز تهیه کیک گل محمدی

مواد لازم

تخم مرغ – ۳ عدد

شکر- یک  پیمانه

روغن –  سه چهارم پیمانه

شیر- یک دوم  پیمانه

گلاب –  یک چهارم پیمانه

پودرگل محمدی –  یک دوم پیمانه

گردو،  بادام  یا پسته خرد شده – یک دوم  پیمانه

آرد –   دوو نیم  پیمانه

بکینگ پودر-  یک قاشق مربا خوری

 

 

 طرز تهیه کیک گل محمدی

قالب را چرب کنید. فر را روی ۱۷۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.تخم مرغ را همراه شکر هم بزنید تا رنگ آن روشن و حجم آن زیاد شود. روغن، شیر، گلاب و پودرگل محمدی را اضافه و با قاشق مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید.مواد را داخل قالب بریزید و در فر  به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.روی آن را با مغز تزئین کنید.

 

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است