خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش تهیه و پخت شیرینی برنجى

آموزش تهیه و پخت شیرینی برنجى

آموزش تهیه و پخت شیرینی برنجى

شیرینی برنجى

مواد لازم

‎آرد برنج – ۲۵۰ گرم
‎پودر قند – ۷۰ گرم
‎زرده تخم مرغ – یک عدد
‎سفیده تخم مرغ – نصف یک سفیده
‎روغن جامد آب کرده سرد – ۱۲۵ گرم
‎پودر هل – نصف قاشق چای خوری
‎گلاب – یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه شیرینی برنجى

روغن و پودر قند را با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.هل ، گلاب ، زرده تخم مرغ را اضافه و کاملا مخلوط کنید.سفیده راکمی با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید وسپس اضافه کنید.کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید. ۲۴ ساعت استراحت بدهید. بعدقالب بزنید و در فر ۱۵۰ درجه به مدت ۷ دقیقه بگذارید.اگر تمایل داشتید کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید.

نکته
انواع آرد برنجی متفاوت است ‎برای همین همه آرد را یک جا اضافه نکنید.
می توانید از دو سوم روغن جامد و یک سوم روغن نرم قنادی استفاده کنید.
آرد برنج را با الکی که روی آن پارچه نازک کشیده اید، الک کنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است