سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه خورش آلومسمای گیلان

طرز تهیه خورش آلومسمای گیلان

طرز تهیه خورش آلومسمای گیلان

خورش آلومسمای گیلان

مواد لازم
روغن  به میزان لازم
پیاز   دو عدد
لپه   نصف پیمانه
مرغ  چهار تکه
نمک ، فلفل وزردچوبه  به میزان لازم
قیسی  ۱۲ عدد
آلو سیاه  ۱۲ عدد
زعفران  به میزان لازم
شکر   دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی  دو قاشق غذاخوری

روش تهیه
۱-  ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
۲-  لپه را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید، این کار نمی گذارد که لپه در هنگام پخت له شود.
۳-   دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا به مدت دو ساعت بپزد.
۴ –در ماهیتابه ای دیگر، مقداری روغن بریزید و تکه های مرغ را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل و در صورت تمایل زردچوبه بزنید. سپس آن را به ترکیب لپه اضافه کنید.
۵- در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آلو و قیسی ها را به همراه زعفران (آب کرده)، شکر و رب به خورش اضافه کنید.
۶- وقتی خورش لعاب انداخت، آماده سرو است.

نکته
۱- پیاز را خرد کنید.
۲- لپه را از ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس کنید. ترجیحا در این مدت آب آن را دو بار عوض کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
۳- به دلخواه از چهار تکه گوشت از هر بخشی از مرغ استفاده کنید.
۴- آلو و قیسی را یک ساعت قبل از پخت خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
۵- در صورت تمایل رب را در مقداری روغن تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود.
این غذا با داشتن آلو وقیسی، ملین خوبی است وبرای افرادی که مشکل مزاج دارند مناسب است


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است