لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه باقلوا ترکی

طرز تهیه باقلوا ترکی

طرز تهیه باقلوا ترکی

عکس باقلوا ترکی , اموزش تهیه باقلوا ترکی , تزیین باقلوا ترکی

مواد لازم

یک بسته یوفکا ترکیه ای – (مخصوص باقلوا)
مغز گردو یا پسته- یک چهارم پیمانه
گلاب – یک قاشق غذاخوری
کره آب شده – ۱۵۰ گرم
پودرقند – دوقاشق غذاخوری
پودر هل – یک قاشق غذاخوری
پودردارچین – یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای شهد باقلوا

آب- یک ونیم پیمانه
شکر-  سه پیمانه
گلاب – به میزان لازم
زعفران – یک قاشق غذاخوری
آبلیمو – یک قاشق چای خوری

آموزش آشپزی : طرز تهیه باقلوا ترکی

روی هر یک از  ورقه های یوفکا را با فرچه کره بمالیدو روی هم قرار دهید تا حدود۲۰ ورق شود. بعد از چیدن ورقه ها روی هم برش های ۸×۱۵ بزنید.تمام مواد مغزی باقلوا (گردوی پودرشده،گلاب،پودرقند،پودرهل،پودر دارچین) را باهم مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید واز این مخلوط کمی روی خمیر  بگذارید و رول کنید  وداخل سینی فر بچینید وروی آن ها کره بمالید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا زیرش طلایی شود؛  برای طلایی شدن روی باقلواها گریل را روشن کنید .سپس سینی را  از فر بیرون آورید وشهد خنک شده را روی باقلواها بریزید وداخل یخچال قرار دهید تا سرد شود .

طرز تهیه شهد

همه مواد را مخلوط کنید وروی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود؛ کمی که جوشید از روی حرارت بردارید .


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است