مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

اموزش طرز تهیه سوپ اسپانیایی
آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » اموزش طرز تهیه سوپ اسپانیایی

اموزش طرز تهیه سوپ اسپانیایی

اموزش طرز تهیه سوپ اسپانیایی

سوپ اسپانیایی

مواد لازم

جو – یک پیمانه
پیازخردشده  – یک پیمانه
کلم ریز خردشده  – دو پیمانه
قلم گوساله – یک عدد
گشنیزخردشده  – یک پیمانه
فلفل و نمک – به میزان کافی
رب گوجه فرنگی – چهار قاشق سوپ خوری
گوشت قیمه ای – در صورت تمایل

روش تهیه

قلم را در ظرف می گذاریم، به آن آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج می کنیم و دوباره روی آن آب می ریزیم؛ دلیل این کار خارج کردن کف حاصل ازپخت قلم است.
دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم تا بوی بد قلم گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم تا دیگ زودپزسیاه نشود.
می توان به جای قلم گوساله از آب گوشت استفاده کرد .
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می کنیم. پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) .
در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.

نکته : بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید؛ افزودن پیاز نیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود.این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد. این سوپ غذای مناسبی در شب های سرد زمستان است که برای پیشگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید است.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است