مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش اشپزی : طرز تهیه کیک یخچالی
آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش اشپزی : طرز تهیه کیک یخچالی

آموزش اشپزی : طرز تهیه کیک یخچالی

آموزش اشپزی : طرز تهیه کیک یخچالی

کیک یخچالی

مواد لازم

شیر – دو لیوان
شکر- یک لیوان
پودرکاکائو  – سه  قاشق غذا خوری
کره  – ۵۰ گرم
آرد – دوقاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور  – دو بسته بزرگ ( یک بسته ساده یک بسته کاکائویی)

طرز تهیه
شیر،شکر، آرد و کاکائو را خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یک دست شود.مواد را روی شعله بگذارید تا بجوشد و به غلظت فرنی برسد.بعد کره را اضافه کنیدو هم بزنید و ازروی گازبردارید . صبر کنید تا ولرم شود.اگر مواد سفت شده بود، کمی حرارت بدهید تا کمی شل شود.برای این مدل کیک یخچالی که به صورت تک نفره سرو میشود، باید بیسکویت هارا داخل ظرف بچینید و روی آن یک لایه مواد بریزید و دوباره بیسکویت بچینید و این کار را تا آن جا که دوست داشته  باشید، می توانید انجام دهید.
لایه آخر مواد را بریزید و چها رتا پنج ساعت داخل یخچال بگذارید و سپس از یخچال خارج کنید و قالب بزنید و داخل ظرف سرو بچینید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است