مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه کیک فندقی
برخي برده به دنيا مي آيند، ديگران برده مي شوند و باز عده اي به سوي برده داري جذب مي شوند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه کیک فندقی

طرز تهیه کیک فندقی

طرز تهیه کیک فندقی

مواد لازم

کره – دو سوم پیمانه
شکر- یک سوم پیمانه
وانیل شکری – یک چهارم قاشق چای خوری
آرد – یک و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر- یک قاشق چای خوری
فندق بو داده و آسیاب شده – دو قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ – دوعدد

روش  تهیه

کره و پودر قند را هم بزنید تا کاملا پوک شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید. وانیل ، پودر فندق ، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید. با قالب گرد قالب بزنید و داخل طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آن را با شکلات تخته ای از رنگ های مختلف تزیین کنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است