مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه املت کاهو و پنیر
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه املت کاهو و پنیر

طرز تهیه املت کاهو و پنیر

طرز تهیه املت کاهو و پنیر

 

املت کاهو و پنیر

مواد لازم

تخم مرغ هم زده شده – چهار  عدد
روغن زیتون – یک  قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده – یک عدد
کاهو خرد شده –  ۴ تا ۶ برگ
پنیر موزارلا  – نصف لیوان
تکه های فلفل قرمز- کمی
ادویه غذاهای ایتالیایی  – نصف قاشق چای خوری
نمک  وفلفل سیاه – به میزان لازم

 

روش تهیه

*  روغن زیتون را در تابه روی حرارت ملایم قرار دهید، وقتی روغن کمی داغ شد، پیازهای ریز شده و تکه های فلفل را در آن بریزید و کمی سرخ کنید. به مدت یک دقیقه تفت دهید.
* کاهو را به تابه اضافه و چند دقیقه ای با پیاز ها مخلوط و کمی حرارت را کم کنید.
* تخم مرغ ها را اضافه کنید و به آرامی املت را هم بزنید تا تخم مرغ کمی خودش را بگیرد و سفت شود، سپس فلفل ، پنیر موزارلا و ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را اضافه و غذا را سرو کنید.
* نکته: در صورتی که تهیه ادویه غذاهای ایتالیایی برایتان مشکل است، می توانید آن را از دستور غذایی حذف و به جای آن از سبزی های معطر خشک استفاده کنید.
کاهو طبیعت سرد وتر دارد وبرای افرادی که مزاج خشک دارند مناسب است .این سبزی خون ساز است وباعث آرامش می شود. ضد تشنج است وملین و ادرارآور محسوب می شود.

 


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است