مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه نان تونسی
سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه نان تونسی

طرز تهیه نان تونسی

طرز تهیه نان تونسی

 

طرز تهیه نان تونسی

مواد لازم

آرد – چهار پیمانه
شکر- یک قاشق غذاخوری
نمک – نصف قاشق چای خوری
آب  ولرم – دو  پیمانه ( به میزان لازم )
روغن مایع – سه قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه – یک قاشق غذاخوری

روش تهیه

* آرد، نمک، شکر، روغن مایع ومایه خمیر را با هم مخلوط و آرام آب را به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید .
* اگر خمیر شل بود، کمی آرد اضافه می کنیم تا وقتی که  به دست نچسبد.
* روی آن را می پوشانیم و به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم .
* بعد از نیم ساعت خمیر را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و به صورت گرد در می آوریم  و در سینی که آرد پاشیده ایم، قرار می دهیم   و کمی با دست صاف می کنیم بعد روی آن را می پوشانیم و نیم ساعت استراحت می دهیم.
*در ماهیتابه رژیمی کمی روغن می ریزیم و می گذاریم داغ شود. نان را در ماهیتابه می گذاریم و در آن را می بندیم. وقتی هر دو طرف نان سرخ شد ماهیتابه را از روی حرارت بر می داریم.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است