مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش تهیه دسر هویج بیسکویتی
آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش تهیه دسر هویج بیسکویتی

آموزش تهیه دسر هویج بیسکویتی

آموزش تهیه دسر هویج بیسکویتی

 

 دسر هویج بیسکویتی

مواد لازم

هویج رنده شده – سه پیمانه
شکر- چهار قاشق غذاخوری
آب – یک پیمانه
پودر بیسکویت پتی بور(یکی ساده و یکی کاکائویی) – دوبسته
پودر کاکائو – یک قاشق مرباخوری
گردو خرد شده – دوقاشق غذاخوری
بادام پرک برای تزئین  – به مقدار لازم

طرز تهیه

هویج، آب و شکر را بپزید تا آبش کشیده شود.بعد داخل مخلوط کن پوره و سپس به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی پودر بیسکویت ساده و به دیگری پودر بیسکویت کاکائویی، پودر کاکائو و گردو اضافه و خوب مخلوط کنید. روی کاغذ روغنی، اول مواد ساده را با وردنه باز کنید، بعد مواد کاکائویی را روی آن  بگذارید و با وردنه باز کنید. اطراف آن را برش بزنید و با کمک کاغذ روغنی رول کنید و حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید.هرکدام را  داخل شکلات آب شده وارد کنید و بعد داخل بادام پرک یا فندق بغلتانید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است