ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه کیک خیس نارگیلی

طرز تهیه کیک خیس نارگیلی

طرز تهیه کیک خیس نارگیلی

کیک خیس نارگیلی

مواد لازم کیک خیس نارگیلی

تخم مرغ – چهار عدد
شکر – یک ونیم پیمانه
کره – ۱۰۰ گرم
شیرنارگیل – یک ودوسوم پیمانه
آرد – یک ویک دوم پیمانه
شیر – یک پیمانه
بیکینگ پودر- یک قاشق غذاخوری
شیر عسلی – یک وسه چهارم پیمانه
پودر نارگیل – سه چهارم پیمانه


روش تهیه کیک خیس نارگیلی
* ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده‌ها را در یخچال بگذارید. کره را هم از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
* شکر، کره و زرده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط سبک شود.
* نیمی از شیر نارگیل را اضافه و با آن مخلوط کنید. سپس آرد را بیفزایید.
* ۳۰ ثانیه دیگر هم با یک لیسک مخلوط را زیر و رو کنید. پس از آن یک دوم پیمانه شیر را اضافه کنید و کمی به هم زدن ادامه دهید.
* در کاسه ای سفیده تخم مرغ را که قبلا جدا کردید با همزن هم بزنید تا حالت خامه‌ای پیدا کند.سپس آن را روی مخلوط قبلی بریزید و با لیسک خیلی آرام زیر و رو کنید. در آخر هم بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید.
* کف قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
* فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد را داخل قالب بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
* تا زمانی که کیک آماده شود، روکش آن را آماده کنید.
* برای این کار شیر عسلی (شیر غلیظ شده شیرین) را با شیر و شیر نارگیل باقی مانده مخلوط کنید.
* وقتی کیک آماده شد با چنگال تعدادی سوراخ روی سطح آن ایجاد کنید و تا هنوز داغ است مایه روکش را روی آن بریزید. پودر نارگیل را روی کیک بپاشید و آن را برش بزنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است