شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

طرز تهیه کیک خیس نارگیلی
هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه کیک خیس نارگیلی

طرز تهیه کیک خیس نارگیلی

طرز تهیه کیک خیس نارگیلی

کیک خیس نارگیلی

مواد لازم کیک خیس نارگیلی

تخم مرغ – چهار عدد
شکر – یک ونیم پیمانه
کره – ۱۰۰ گرم
شیرنارگیل – یک ودوسوم پیمانه
آرد – یک ویک دوم پیمانه
شیر – یک پیمانه
بیکینگ پودر- یک قاشق غذاخوری
شیر عسلی – یک وسه چهارم پیمانه
پودر نارگیل – سه چهارم پیمانه


روش تهیه کیک خیس نارگیلی
* ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده‌ها را در یخچال بگذارید. کره را هم از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
* شکر، کره و زرده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط سبک شود.
* نیمی از شیر نارگیل را اضافه و با آن مخلوط کنید. سپس آرد را بیفزایید.
* ۳۰ ثانیه دیگر هم با یک لیسک مخلوط را زیر و رو کنید. پس از آن یک دوم پیمانه شیر را اضافه کنید و کمی به هم زدن ادامه دهید.
* در کاسه ای سفیده تخم مرغ را که قبلا جدا کردید با همزن هم بزنید تا حالت خامه‌ای پیدا کند.سپس آن را روی مخلوط قبلی بریزید و با لیسک خیلی آرام زیر و رو کنید. در آخر هم بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید.
* کف قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
* فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد را داخل قالب بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
* تا زمانی که کیک آماده شود، روکش آن را آماده کنید.
* برای این کار شیر عسلی (شیر غلیظ شده شیرین) را با شیر و شیر نارگیل باقی مانده مخلوط کنید.
* وقتی کیک آماده شد با چنگال تعدادی سوراخ روی سطح آن ایجاد کنید و تا هنوز داغ است مایه روکش را روی آن بریزید. پودر نارگیل را روی کیک بپاشید و آن را برش بزنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است