خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه حلوای سه آرد

طرز تهیه حلوای سه آرد

طرز تهیه حلوای سه آرد

عکس حلوا

مواد لازم

آرد گندم    یک پیمانه
آرد برنج   نصف پیمانه
آرد نخودچی   نصف پیمانه
شکر  یک پیمانه
کره   ٥٠ گرم
روغن مایع   نصف پیمانه
زعفران   به میزان لازم
هل آسیاب شده   نصف قاشق چای خوری
گلاب  نصف پیمانه
آب  سه چهارم پیمانه

طرز تهیه

* ابتدا شربت را درست می کنیم.
* آب و گلاب، شکر و زعفران و هل را روی حرارت می گذاریم. شکر که حل شد حرارت را خاموش می کنیم .می توانیم به جای شکر از عسل هم استفاده کنیم.
* آرد گندم (یا آرد نان سنگک) را داخل تابه روی حرارت ملایم می گذاریم وحدود نیم ساعت تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. بعد روغن وکره را اضافه می کنیم  و آرد را ١٠دقیقه تا یک ربع دیگر تفت می دهیم .
* تابه را از روی حرارت برمی داریم و آرد برنج راروی آن الک می کنیم.
*دوباره روی حرارت ١٠ دقیقه دیگر تفت می دهیم .
* سپس آرد نخودچی را روی آردها الک می کنیم  وکمی دیگر تفت می دهیم و بعد شربت راتا سه مرحله اضافه می کنیم وهم می زنیم .
* تابه را از روی حرارت برمی داریم.
* وقتی آبش جمع شد تا به را با دست تکان می دهیم  و به چپ و راست می چرخانیم تا حلوا از تابه جدا شود. حلوا را داخل ظرف می ریزیم و تزیین می کنیم.
*  حتما اول آرد گندم را خوب سرخ و بعد آرد برنج را اضافه کنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است