مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان
هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان

طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان

طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان

بورک گوشت و بادمجان

مواد لازم

بادمجان مکعبی خرد شده که تلخی آن گرفته شده   سه پیمانه
گوشت چرخ کرده   ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط    یک عدد
سیر    یک حبه
رب گوجه فرنگی    دو قاشق غذاخوری
آب   نصف  پیمانه
خمیر فیلو یا یوفکا     به میزان لازم
کره ذوب شده یا روغن     دوقاشق سوپ خوری
شیر    دوقاشق سوپ خوری
کنجد   به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، زردچوبه   به میزان لازم

روش تهیه
بعد از این که پوست بادمجان را گرفتیم به همان صورت کامل یا وقتی به اندازه مورد نظر برش زدیم، روی آن مقداری نمک می پاشیم و برای بیست دقیقه تا نیم ساعت اجازه می دهیم به همان حالت باقی بماند. سپس با فشار دست آبی را که بادمجان انداخته است به طور کامل می گیریم و بعد آن ها را می شوییم و خشک می کنیم.برای آماده کردن بورک، ابتدا پیاز را نگینی خرد می کنیم و سپس همراه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز کمی سبک شد، سیر را خیلی ریز ساطوری و به پیاز در حال تفت اضافه می کنیم. گوشت چرخ کرده رابا پشت قاشق باز می کنیم تا گلوله نشود و یکنواخت تفت بخورد.
وقتی گوشت تغییر رنگ پیدا کرد، نمک را به همراه ادویه اضافه می کنیم و با گوشت و سیر و پیاز تفت می دهیم تا همگی به خوبی مزه دار شود.بادمجان ها را اضافه می کنیم و همراه با بقیه مواد تفت می دهیم.
خیلی زود، بادمجان ها سرخ می شودو آب آن  شروع به تبخیر شدن می کند. رب گوجه را اضافه می کنیم.بدون این که در تابه یا قابلمه را بگذاریم اجازه می دهیم تا مخلوط خوب بپزد. خمیر فیلو یا یوفکا را به اندازه مورد نظر برش می دهیم.
شیر و کره ذوب شده یا روغن را با هم مخلوط و با برس تمام خمیر را با مخلوط شیر و کره آغشته می کنیم. سپس مقداری از مواد را  نزدیک یکی از لبه های خمیر می ریزیم و دو طرف کناری خمیر را برمی گردانیم.
خمیر را تا انتها رول می کنیم.همه بورک ها  را به همین صورت رول می کنیم و بعد داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختیم، قرار می دهیم و با برس و با همان مخلوط شیری و کره روی همه بورک ها می کشیم و بالاخره کنجد را روی بورک ها  می پاشیم . سینی فر را داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کردیم، قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بماند و روی بورک ها طلایی رنگ شود.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است