شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

طرز تهیه پودینگ کاراملی دورنگ
هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه پودینگ کاراملی دورنگ

طرز تهیه پودینگ کاراملی دورنگ

طرز تهیه پودینگ کاراملی دورنگ

پودینگ کاراملی

مواد لازم پودینگ کاراملی دورنگ

تخم‌مرغ  – یک عدد
شیر  – سه پیمانه
شکر- یک پیمانه
نشاسته  – دو قاشق سوپ خوری
شکلات تخته‌ای -۸۰  گرم
خامه – نصف پیمانه
وانیل –یک هشتم قاشق چای خوری

روش تهیه پودینگ کاراملی دورنگ

شکر را کف قالب می ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کارامل شود. دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می‌ریزیم تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود. در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی‌ مانده از شیر، خامه ، تخم‌مرغ و نشاسته را کاملا هم می‌زنیم. نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه می کنیم و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه می ریزیم و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه می کنیم.هر دو قابلمه را روی حرارت می گذاریم.وقتی غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد،  آن ها را از روی حرارت برمی داریم ، نیمی از لیوان را با یکی از مواد و نیم دیگر را با مواد کاراملی پر می کنیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.بعد از خنک شدن می توانید آن را با خامه فرم گرفته و تکه های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است