شال محرم طرح ابا عبدالله

شال محرم طرح ابا عبدالله

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج

مواد لازم

سینه مرغ  سه عدد
اسفناج شسته شده   ۳۰۰ گرم
خامه  نیم تا یک پیمانه
سیر رنده شده یا ریز خرد شده  دو حبه
پیاز کوچک ریز خرد شده  یک عدد
پنیر پیتزا یا پارمسان رنده شده  یک پیمانه
روغن زیتون  سه قاشق غذاخوری
جوزهندی رنده شده  یک قاشق چای خوری
نمک  یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه  به میزان لازم

 

 

روش تهیه رول مرغ و اسفناج

سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید وبا گوشت کوب مخصوص بکوبید تا نازک تر شود. مرغ ها راداخل روغن زیتون، سیر و پیاز کمی تفت دهید. بعد اسفناج را اضافه کنید، قبل ازاین که اسفناج را اضافه کنید، در صورت تمایل می توانید موادی مانند گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی و سبزی های دلخواه را هم اضافه کنید. بعد ازاین که اسفناج جمع شد، خامه، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. ۳-۲ دقیقه بعد موادرا از روی حرارت بردارید. سپس روی میز، سلفون پهن کنیدوسینه های مرغ نازک شده را به درازا کنار هم بچینید، از مخلوط اسفناج روی آن بریزید ویک لایه پنیر پیتزا اضافه و با کمک سلفون تکه های مرغ را رول کنید.سلفون را دربیاورید.با کمک خلال دندان چوبی،رول را  ثابت کنید و داخل سینی فر بگذارید، کمی پنیرروی آن بریزید و بگذارید در فر گرم شده( ۲۰۰ درجه)، ۳۰ دقیقه بپزد.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است